CathérineS

Denken vanuit het niet alledaagse. Ik zet vraagtekens bij de dingen die wij gewoon vinden.

Berichten op Instagram

 

Advies & Ontwerp

Mijn kennis op gebied van bouwkunde en interieurarchitectuur zet ik in bij advies- en ontwerpwerkzaamheden en het maken van bouwkundige tekeningen.

Een van mijn diensten is verbouwingsadvies, bijvoorbeeld voor particulieren die een oud pand hebben gekocht en willen kijken wat mogelijk is om het naar deze tijd te brengen. Hierbij werk ik nauw samen met de opdrachtgever d.m.v. brainstorm sessies want in mijn visie leidt dit tot een beter resultaat dan wanneer ik het zelfstandig ontwerp.

Verder geef ik advies over inrichting, kleur- en materiaalgebruik, ontwerp ik objecten en lever innovatie oplossingen waar hergebruik / herbestemming vaak een grote rol spelen.